lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/zoneparc.com/httpdocs/wp-content/themes/theme522691/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/zoneparc.com/httpdocs/wp-content/themes/theme522691/style.less Sportcourt als epicentrum van nieuw sportgebied Olympuscollege

Sportcourt als epicentrum van nieuw sportgebied Olympuscollege

ARNHEM - De pauzes op het Olympus College waren maar saai, zegt Hicham Kaddar. Tot vrijdag, toen het sportcourt bij de school officieel werd geopend.
"De pauzes zijn nu veel leuker. En ik heb in de les minder energie om te ouwehoeren."

Sportgebied
Het spiksplinternieuwe blauw en groene sportveld licht op tegen de grijze omgeving rond de Rijnhal, dat langzaam transformeert in een heus sportgebied. Op loopafstand van elkaar bevinden zich nu een zwembad, klimhal, schermhal, skibaan, squashbanen en binnenkort ook de grootste sportwinkel van de regio: Decathlon.

Kleine en grote plannen
Als het aan het schoolbestuur van het Olympus College ligt, komt er nog meer bij. "We hebben kleine en grote plannen. Van een recreatiepark achter de school waar je bijvoorbeeld kunt beachvolleyballen tot een topsporthal. Maar we beseffen ook dat dit dromen zijn", zegt rector Maarten van de Louw.

Sportieve uitstraling
Het nieuwe sportveld - de school betaalde de ruim 40.000 euro uit eigen zak - is in ieder geval een eerste stap. "Het lelijke Rijnhalgebied krijgt gelukkig nu een sportieve en groene uitstraling."

De Gelderlander

Comments are closed.