lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/zoneparc.com/httpdocs/wp-content/themes/theme522691/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/zoneparc.com/httpdocs/wp-content/themes/theme522691/style.less 21-06-2014: Feestelijke opening Zoneparc De Boom

21-06-2014: Feestelijke opening Zoneparc De Boom

REGIO  |  21 juni 2014   |   reageer   |   Door de Dichtbijredactie (De Echo)

(Foto: ANP)

 

WEST Speeltuin de Boom aan de Wiltzanghlaan wordt woensdag 25 juni om 12.15 uur feestelijk geopend door buurtportefeuillehouder Jeroen van Berkel samen met de Multatulischool en de kinderen.

Ruim een jaar geleden hebben kinderen uit de Gulden Winckelbuurt een stapel brieven aan het stadsdeel overhandigd om te vragen of hun speelplein kon worden opgeknapt. Het stadsdeel heeft toen voorgesteld om er een Zoneparc van te maken. Een Zoneparc is een innovatief ingericht schoolplein waarbij gebruik wordt gemaakt van drie verschillende zones. Een gele zone, bedoeld om te chillen, relaxen of te kletsen. Deze zone is de rustplek van het plein. Een rode zone met multifunctionele sportveldjes voor het beoefenen van verschillende sporten. En een blauwe zone, een plek waar verschillende spelvormen gespeeld kunnen worden. De zones worden ingericht met sport- en spelmaterialen die speciaal voor het Zoneparc ontwikkeld zijn.

Op ieder Zoneparc staat een berging voor de opslag van de materialen en spelkaarten. Naast de nieuwe inrichting van het plein bestaat dit concept uit een intensieve begeleiding en training door professionals: de zogenaamde 'zoneparctraining'. Iedereen die gebruik maakt van het plein wordt hierin betrokken.

Tijdens het openingsfeest worden de verschillende zones met sport en spel in gebruik genomen.

de boom2
de boom
image10
Empty attachment or post type not equal 'attachment'
Empty attachment or post type not equal 'attachment'

Comments are closed.